Nahrávám...
Menu

CASHBACK - SUŠIČKY A PRAČKY AEG

aeg-cashback-unor-2019

KUPTE SI SUŠIČKU NEBO SET PRAČKY A SUŠIČKY AEG A ZÍSKEJTE AŽ 2.500 KČ ZPĚT!

strucna-pravidla-akce-aeg-cashback-2019

nakupni-kosik Kupte v období od 18. 2. do 12. 4. 2019 vybrané produkty AEG.

registrace Zakoupený produkt či set zaregistrujte nejdéle do 14 dnů od data nákupu v registračním formuláři. K registraci jsou nutná sériová čísla produktů a digitální kopie - sken nebo fotografie - prodejního dokladu.

cashback Po ověření registračních údajů vám do 30 dnů od data schválení registrace přijdou peníze zpět na vámi zadaný bankovní účet.

Akce se vztahuje na všechny produkty v této kategorii. Úplné znění pravidel najdete zde.

Proč zvolit multifunkční parní troubu Electrolux

13.12.2018 | Aktuálně

O vaření v páře se už toho napsalo dost. A právem. Pára je jedním z nejzdravějších a stále více preferovaných způsobů přípravy pokrmů. Shrnuli jsme pro vás to nejpodstatnější, co byste si o páře a multifunkčních parních troubách Electrolux měli zapamatovat.

  

  • Pára vyzvedne přirozenou konzistenci surovin. Vaření v páře uchovává vitamíny, stopové prvky a živiny. Zelenina si díky páře zachová svou barvu a tvar, protože není potřeba přidávat žádnou vodu.
  • Pára poslouží i na rozmrazování zeleniny. Stačí ji 5–10 minut pařit ve vyhřáté troubě.
  • Vůně jídel, které vaříte v troubě, nepřicházejí do styku. Jídla, která se pečou najednou v parní troubě, neabsorbují jiné chutě a vůně. Můžete tak vedle sebe poskládat maso, ryby, brambory či zeleninu.
  • Při úpravě ryby s použitím páry nehrozí, že se ryba vysuší nebo rozvaří.
  • Na rozdíl od ryb potřebují tmavé maso a drůbež na přípravu vyšší teplotu, proto je nejvhodnější použít funkci, která kombinuje horký vzduch i páru.
  • Metoda Sous-Vide se postará o ještě intenzivnější chuť a šťavnatost pokrmů. Stačí vybrané suroviny vložit do vakuového sáčku, zbavit přísady vzduchu a zbytek už nechat na troubě.
  • Parní trouby s funkcí pyrolýzy se vyčistí samy, bez vaší pomoci. Pyrolytické čištění spálí všechny zbytky jídel na jemný popel, který pak stačí jednoduše setřít hadříkem.
  • Zabudovaná teplotní sonda udržuje rovnoměrnou teplotu na požadovaném stupni tím, že reguluje zapnutí a vypnutí parní trouby na základě teplotního režimu uvnitř.
  • Pára není vhodná pro přípravu jídel dušených ve šťávách a na ty, ze kterých se později připravují omáčky. Je to logické – po parní úpravě by byla tato jídla příliš plná tekutin.
  • Společnost Electrolux nabízí kurzy vaření v páře zdarma pro každého, kdo si zakoupí vybraný model parní trouby. Více informací o kurzech vaření v multifunkčních parních troubách Electrolux najdete na www.electrolux.cz/pecemevpare.

Kompletní nabídku multifunkčních trub s párou najdete zde

Zdroj: http://newsroom.electrolux.com/

zpět na předchozí stránku

Naše značky