Nahrávám...
Menu

Kategorie

Liebherr SIFNei 5188 Peak NoFrost - akce


Kód: SIFNei 5188
Výrobce: Liebherr
Dostupnost: do týdne
Hmotnost: 73kg

ks Zpět
  • Popis produktu
    • Integrovatelná mraznička s NoFrost Liebherr SIFNei 5188 Peak NoFrost, Rozměry výklenku výška/šířka/hloubka 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm, Celkový objem 213 l, Montáž dverí Pevné dveře, Energetická třída E, Technologie chlazení NoFrost, Záruka 2 + 3 roky + 10 let na kompresor

       

      REGISTRACE ZÁRUKY zde

      NoFrost
      Když otevřete mrazničku, chcete vidět zmrazené potraviny – ale rozhodně ne led nebo námrazu. NoFrost chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, která spotřebovává hodně drahé energie. NoFrost znamená: Už žádné pracné a časově náročné rozmrazování mrazničky, více času na jiné věci – a navíc úspora peněz.

      Integrovaný SmartDeviceBox
      Váš Liebherr je v kuchyni – ale pokud chcete, může být také kdykoli na internetu: Integrovaný SmartDeviceBox otevírá dveře všem výhodám Smart Home. Jednoduše zastrčte do zásuvky, zapněte a připojte svůj Liebherr k síti přes WLAN.

      Displej Touch & Swipe
      Váš Liebherr vás bude poslouchat na pokyn prstu: Díky displeji Touch & Swipe budete svoji chladničku obsluhovat intuitivně a velmi snadno. Funkce, jako „SuperCool“, jednoduše zvolíte klepnutím a přejetím prstem na barevném displeji. Stejně snadno můžete regulovat teplotu. Co když displej právě neovládáte? Pak vám bude ukazovat skutečnou teplotu.

      SoftSystem
      Od snídaně až po půlnoční svačinu – existuje mnoho důvodů pro otevření a zavření chladničky. A s vaším spotřebičem Liebherr je to opravdu zábava: Díky SoftSystemu se dvířka chladničky jemně tlumeně a bezpečně, stejně jako příjemně lehce a tiše zavírají. Láhve uložené ve vnitřních dveřích zůstávají bezpečně stát – nic nedrnčí ani se nehýbe.

      IceTower
      Na Vaší párty nikdy nedojdou chlazené nápoje. Toto zajistí IceTower díky zásobě kostek ledu o hmotnost až 5,7 kg. Lopatka na kostky ledu a výsuvná deska na teleskopických kolejničkách Vám umožní pohodlný přístup a nabírání kostek ledu. Díky speciální vkládací misce můžete uložit i menší množství ledu a níže uložit zmražené potraviny. Zásuvka nacházející se vedle nabízí úložný prostor pro hluboce zmražené potraviny.

      LED osvětlení IceMaker
      Dopřejte si každý den malý pocit štěstí: Stačí se podívat na čerstvé kostky ledu. Osvětlení IceMaker nechá kostky ledu krásně vyniknout. LED osvětlení se aktivuje automaticky při otevření dveří. Pohled na osvětlené kostky ledu vás bude bavit – a vyvolá chuť na drink s ledem.

      VarioSpace
      Chtěli byste bezpečně uložit několikapatrový zmrzlinový dort až do letní párty? Pro mrazničku Liebherr to není problém: Ta totiž ví, že je někdy prostě potřeba více místa. Díky systému VarioSpace můžete jednotlivé mrazicí zásuvky a spodní skleněné dělicí přepážky jednoduše vyjmout, a vida – hned je k dispozici extra vysoký úložný prostor!

      SuperSilent
      Pšt – pozorně poslouchejte: Váš Liebherr je tak tichý, že musíte nastražit uši, abyste ho vůbec slyšeli. Co za tím vězí? Všechny chladicí komponenty, jako kompresory, ventily, ventilátory a výparníky, jsou optimalizovány a navzájem dokonale sladěny. Takže ve své kuchyni uslyšíte jen to, co chcete.

      LED stropní osvětlení
      Když ve své mrazničce Liebherr otevřete zásuvky, potěší vás nejen pohled na své potraviny, ale také atraktivní osvětlení: To zajišťují výkonné ekologické LED s dlouhou životností. Osvětlení ještě více usnadňuje přehlednost obsahu a současně je nevšedním designovým prvkem.

      Nastavení jazyka
      Od této chvíle si budete se svým spotřebičem Liebherr dobře rozumět: Protože bude mluvit vaším jazykem. Umožňuje to variabilní nastavení jazyka. Při spuštění spotřebiče si jednoduše na displeji vyberte jeden ze dvanácti jazyků – a ovládejte svůj Liebherr v požadovaném jazyce.

      EnergySaver
      Chcete uspořit energii a současně i peníze? Váš Liebherr vám přitom pomůže – pomocí režimu úspory energie. Když aktivujete EnergySaver, zvýší se standardní teplota o dva stupně. Váš Liebherr tak bude potřebovat ještě méně elektrického proudu – a vaše potraviny zůstanou optimálně čerstvé.

      PartyMode
      Nyní mohou přijít hosté – protože váš Liebherr má také náladu na párty: Jakmile zapnete PartyMode, spolehlivě poskytuje ledové nápoje a další extra porci ledových kostek. V PartyMode jsou aktivovány funkce jako SuperCool a maximální výroba ledu. Po 24 hodinách se váš Liebherr automaticky vrátí zase do svého normálního režimu.

      SuperFrost
      Chcete čerstvé potraviny zmrazit tak, aby si zachovaly vitamíny? Jednoduše aktivujte SuperFrost – a mrazicí oddíl zvýší svůj chladicí výkon. Teplota tak zůstane konstantní, i když do něj vložíte nezmrazené potraviny. SuperFrost zároveň šetří energii: Pokud funkci nevypnete ručně, deaktivuje se automaticky po 65 hodinách.

      Zámek displeje
      Světelný displej je magnetem pro dětské ruce – to ví i váš Liebherr. Proto je tu zámek displeje: Spolehlivě zabraňuje neúmyslné změně nastavení vaší chladničky. Zámek displeje můžete samozřejmě také jednoduše deaktivovat.

      Alarm při výpadku proudu
      Váš Liebherr je skutečný anděl strážný vašich potravin: V případě výpadku proudu spolehlivě spustí alarm. Ten pak nejenom uslyšíte, ale také ho můžete vidět. Na displeji se zobrazuje nejvyšší dosažená teplota v mrazicím oddíle. Nikdy však nebudete zbytečně alarmováni: Pokud se teplota v případě krátkého výpadku proudu kriticky nezvýší, alarm zůstane vypnutý.

      BottleTimer
      Znáte to? Dáte láhev vína do mrazničky, aby se rychle ochladila – a zapomenete ji tam. S BottleTimer se to už nikdy nestane: Aktivací funkce SuperFrost zajišťuje mimořádně rychlé chlazení. A jakmile má láhev optimální teplotu, váš Lieberr vám prostřednictvím aplikace připomene, že ji máte vyjmout z mrazničky.

      Dveřní alarm
      Dveřní alarm u vašeho spotřebiče Liebherr zajišťuje, že nebudete spotřebovávat zbytečnou energii a nezkazí se vám potraviny: Jakmile jsou dveře chladničky otevřené příliš dlouho, upozorní vás – pulzujícím světlem a varovným zvukovým signálem. Co znamená "příliš dlouho", rozhodnete však sami: V závislosti na nastavení se dveřní alarm spustí po 1, 2 nebo 3 minutách.

      SabbathMode
      Při Sabbathu jsou zastaveny všechny aktivity – to platí i pro elektrická zařízení. Na to bere váš Liebherr ohled. V SabbathMode je vypnuto celé osvětlení chladničky, stejně jako všechny zvukové signály a displej. SabbathMode se deaktivuje po 80 hodinách.

      Akumulátory chladu jako příslušenství
      Akumulátory chladu jako příslušenství jsou užitečné hned dvakrát – jak ve vnitřním prostoru, tak při použití venku. Uvnitř mrazničky udrží zmrazené potraviny ještě nějakou dobu chladné v případě výpadku sítě. A na výletech se postarají o chlazení vašeho jídla a pití. Mimochodem: U modelů SmartFrost jsou z důvodu úspory místa uloženy ve stropu mrazicího oddílu.

      Mrazicí deska
      Má být vaše zmrazené bobulovité ovoce po rozmrazení čerstvé a křupavé – a ne vypadat jako kompot? Pro takovéto citlivé potraviny je ideální mrazicí deska: Ovoce a bylinky rozprostřené po celé plastové desce rychle zmrznou, aniž by se pomačkaly. Mrazicí desku můžete snadno zavěsit do zásuvky v mrazničce a poté zase celou vyjmout.

      Akumulátor chladu jako příslušenství
      Akumulátory chladu jako příslušenství jsou užitečné hned dvakrát – jak ve vnitřním prostoru, tak při použití venku. Uvnitř mrazničky udrží zmrazené potraviny ještě nějakou dobu chladné v případě výpadku sítě. A na výletech se postarají o chlazení Vašeho jídla a pití.

      Lopatka na kostky ledu
      Ať už porcujete, nebo přepravujete – pomocí lopatky na kostky ledu, která je dodávaná jako příslušenství ke spotřebičům Liebherr, vám půjde obojí snadno od ruky. Díky šikmé poloze hrotu a ergonomické rukojeti se kostky ledu dostanou rychle a jednoduše ze zásobníku IceTower do vašich nápojů. Tato robustní lopatka na kostky ledu, která je vyrobena z pevného plastu, je kromě toho i potěšením pro oči – hlavní podíl na tom má matný povrch v průhledném ledovcově zeleném odstínu.

      Vyměnitelné těsnění dveří 
      Domníváte se, že byste po několika letech měli vyměnit těsnění dveří u svého spotřebiče Liebherr? Můžete to úplně snadno udělat sami: Vyměnitelné těsnění dveří lze demontovat v několika jednoduchých krocích – a stejně snadno lze znovu nasadit nové těsnění. Takto bude i tato část chladničky vždy bez poskvrnky a hygienicky čistá.

      Koncepce Side-by-Side
      Ať už vedle sebe nebo nad sebou: Spotřebiče Liebherr můžete umístit modulárně, zcela dle vašeho přání. Vytvořte si své vlastní centrum čerstvosti kombinací chladničky, mrazničky, vinotéky a celoprostorové chladničky BioFresh. Typická kvalita Liebherr: Speciální technologie integrovaná ve stropě a v bočních stěnách brání kondenzaci mezi spotřebiči. Díky tomu je nábytek velmi bezpečně chráněn.

      Výkon a spotřeba
      • Energetická třída E
      • Spotřeba energie za 24 h 0,649 kWh / 24 h
      • Spotřeba energie za rok 237 kWh/a
      • Klimatická třída SN-T
      • Úroveň hluku 35 dB
      • Třída emisí hluku B
      • Napětí 220-240 V ~
      • Frekvence 50-60 Hz
      • Příkon 1,3 A 186 W
      Ovládání a funkce
      • Řízení 2,4“ TFT displej barevný, displej Touch & Swipe
      • Ovládání Dotyk a posunutí
      • Počet teplotních zón 1
      • Počet regulovatelných chladicích okruhů 1
      • Teplomer Mrazicí část
      • SuperCool
      • SuperFrost Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
      • Dveřní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
      • BottleTimer Nastavitelné v aplikaci
      • IceCubeTimer
      • NightMode
      • Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
      • Řešení připojení k síti * Integrováno, pevně namontováno
      Mrazící cást
      • Rozsah teploty mrazící cást -15 °C až -28 °C
      • Technologie chlazení NoFrost
      • Proces odmrazování automatický
      • Doba skladování při poruše podle GS ** 9 h
      • Mrazicí kapacita 24 h podle GS ** 10 kg / 24 h
      • Zásuvky v mrazící cásti 8
      • FrostSafe Zcela uzavřené zásuvky s průhlednou přední stěnou
      • Systém výsuvných zásuvek v mrazicí části Částečně vysouvací teleskopické kolejnice
      • Vnitrní osvetlení mrazící cást LED osvětlení
      • VarioSpace
      • IceMaker Ano
      • Druh hadice Pevná vodní hadice se systémem WaterStop
      • Osvětlení přihrádky IceMaker
      • Výroba kostek ledu 0,8 kg / 24 h
      • Zásoba ledových kostek 5,7 kg
      • IceTower
      • Miska na ledové kostky
      • Počet misek na kostky ledu 0
      • Počet vodních filtrů 0
      • Počet akumulátorů chlazení 2
      • Zmrazovací podnos 1
      • Pocet hvezdicek 4
      Design a materiály
      • Suchý zadní panel
      • Zadní stěna ze suchého materiálu
      • Vnitřní dekor dveří
      • Materiál přestavitelných polic v mrazicí části Sklo
      Konstrukce a instalace
      • Druh montáže s možností integrace
      • Montáž dverí Pevné dveře
      • Max. hmotnost dveří kuchyňské linky 26
      • Smer otevírání dverí Levý vyměnitelný
      • Změna strany otvírání dveří Lze oboustranně
      • Úhel otevrení dverí 115°
      • Dveřní těsnění Vyměnitelné
      • Výškově nastavitelné nohy 2
      • Nivelační lišty
      • Počet nivelačních lišt 2
      • Odvetrání Větrání v nábytku
      • Typ konektoru Euro
      • Přívodní kabel (délka) 2.200 mm
      Specifikace
      • Rozmery 177 / 55,9 / 54,6 cm
      • Objem mrazicích přihrádek 213 l
      • Z toho 4hvězdičková mrazící část 213,3 l
      • Rozměry výklenku výška/šířka/hloubka 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
      • Výška / šířka / hloubka (s obalem) 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
      • Váha (bez obalu) 73,2 kg
      • Váha (s obalem) 77,8 kg
      • Celkový objem *** 213 l

       

  • Ke stažení (2)
  • Recenze (0)
    • Napište recenzi

      Vaše jméno: *

      Názor: * Poznámka: HTML kód není uložen!

      Hodnocení:
      Špatně          Výborně

      Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvatisicepatnact-čtrnáct:

Související zboží

Naše značky